turkhacks deneme bonusu veren siteler
maltepe escort anadolu yakası escort pendik escort kadıköy escort ataşehir escort ümraniye escort kartal escort anadolu yakası escort bostancı escort ataşehir escort
sakarya escort sakarya escort sapanca escort
melbet melbet giriş megapari giriş melbet giriş 1win giriş betwinner güncel giriş 1win giriş
Village desi big ass auntie home sex with nephew scandals Kannada Sex Image Video
çeşme escort escort kuşadası escort ataköy marmaris escort çerkezköy escort
kayserimod escort beylikdüzü escort konya eskort seks hikayeleri porno eryaman escort montenegro escort antalya escort bodrum escort bodrum escort
escort bayan beylikdüzü escort bayan halkalı escort bayan avrupa yakası escort bayan şişli eskort mecidiyeköy escort bayan şirinevler escort bayan esenyurt escort bayan avcılar eskort şirinevler eskort beylikdüzü http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ordu Üniversitesi öğrencisi inegölde kendisini astı

Ordu Üniversitesi öğrencisi inegölde kendisini astı

ABONE OL
17 Ekim 2015 21:57
Ordu Üniversitesi öğrencisi inegölde kendisini astı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu Üniversitesi öğrencisiBurak Soysal (24) İnegöl’de, kendisini ağaca asarak intihar etti. Ağaçlık alanda cansız bedeni arkadaşları tarafından bulunan gencin intiharından iki saat önce sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları dikkat çekti.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi son sınıf öğrencisi olan, şiir ve edebiyata merakı olan 24 yaşındaki Burak Soysal, kiraladığı özel otomobil ile bir süre gezdikten sonra İnegöl’e bağlı Şipali ile Dömez Mahalleleri arasındaki ağaçlık alana giderek bir süre tek başına oturdu. Bunalım yaşadığı belirtilen genç, saat 21.00 sıralarında, yanında bulunan ipin bir ucunu ağaçlardan birine, düğümlediği ucunu ise boynuna asarak intihar etti.

Burak Soysal’ı cep telefonundan arayıp ulaşamayan arkadaşları meraklandı. Genci aramaya çıkan ve zaman zaman sohbet için gittikleri Şibali ile Dömez mahalleri arasındaki ağaçlık alana giden arkadaşları, gencin ağaçta asılı cesedi ile karşılaşınca büyük şok yaşadılar. Gençlerin haber vermesi üzerine belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri, gencin cesedinin asılı olduğu ağaç etrafına şerit çekerek güvenlik önlemi aldılar. Yapılan incelemede gencin cebinden “Ölümümden kimse sorumlu değildir” şeklinde not çıktığı öğrenilirken, gencin cesedi jandarma ve olay yerine gelen Nöbetçi Savcının incelemesinin ardından ağaçtan indirilerek cenaze nakil aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gencin intihardan yaklaşık iki saat önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı Tuncel Kurtiz’in “Saat on ikiyi beş geçiyordu” ve “Oysa herkes öldürür sevdiğini” şiirleri ile Atilla İlhan’ın şarkısı “Soğuk bir intihar” paylaşımı dikkat çekti.

Orducu

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
hesaplama araclari Antalya Kurumsal Web Tasarım ev eşyası depolama